Kiitos reseptistä!
Le taikina |
150 g de lard (pekonia)
250 g de farine (jauhoja)
4 oeufs (munaa)
1 sachet de levure chimique (2 rkl leivinjauhetta)
1/2 dl de huile (öljy)
1/2 dl de vin blanc sec ( kuivaa valkoviiniä)
poivre (pippuria maun mukaan)
120 g d´olives vertes denoyotees (vihreitä oliiveja)
50g de pistaches (kuorittuja pistaasipähkinöitä)
10 g de beurre pour le moule (voita vuuan voitelemiseen)
Valmistus:
Pekoni pilkotaan ja paistetaan kypsäksi paistinpannulla.
Jauhot ja leivinjauhe yhdistetään
Munat lisätään joukkoon sekä öljy ja valkoviini.
Sekoitetaan hyvin.
Sekoitetaan ja taikina nostellaan voideltuun pitkulaiseen vuokaan.
Paistetaan 180-asteessa n. 1 h
Jäähdytä "cake" ritilällä.
Tätä syödään aperitiivin kanssa ennen varsinaista ruokaa
Tarjoa lämpimänä tai kylmänä!
Servez tiède ou froid à l' apéritif ! |
Nam, kuulostaapa herkulliselta! :)
VastaaPoistaTää on tooosi hyvää! Ei tartte laittaa päälle enää mitään. Kaikki kompaktisti joukossa :)
VastaaPoista