torstai 27. tammikuuta 2011

Wieniläiset suupalat





Näitä pikkuleipiä sain maistaa ekakerran pari vuotta sitten Helin luona Pyhämaassa ja vonkasin tietty heti reseptin. Se on peräisin Kotiliedestä. Jouduin juoksemaan melko monta ruokakauppaa läpi, jotta löysin Wiener Nougat CRUSHia. Itse asiassa ensimmäiset tällä reseptillä tekemäni cookiet tein Marianne Crushista. Tällä hetkellä noita "murskeita" näyttää olevan jo melkoinen valikoima kaupassa. Hyvä niin, ovat melko monikäyttöisiä.

200g voita
1 dl sokeria
1 muna
150g Fazerin Wiener Nougat CRUSHia
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilijasokeria

TÄYTE:

100g tummaa suklaata


Voi ja sokeri vaahdoksi
Lisää muna voimakkaasti sekoittaen ja
Lisää wienernougatcrush
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi seuloen taikinaan
Pursota pieniä taikinapalloja leivinpaperille ja paista kullanruskeiksi 200-asteessa
Anna pikkuleipien jäähtyä

Sulata suklaa vesihauteessa. Levitä sulaa suklaata kahden pikkuleivän väliin.
Jos suklaata jää, voit vielä koristella suupalat suklaaraidoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti