Hyväksi havaitut reseptit ovat kotikokin aarteita. Niihin voi luottaa ja harvoin ne epäonnistuvat. Selaillessani reseptejäni huomasin, että olin usein kirjoittanut niihin keneltä/mistä resepti on peräisin ja jopa vuosilukukin löytyy useimmista. Ajattelin laittaa niitä tänne blogiin ja myös muita juttuja, esim. tosta leivänleipomisprojektista
torstai 27. tammikuuta 2011
Wieniläiset suupalat
Näitä pikkuleipiä sain maistaa ekakerran pari vuotta sitten Helin luona Pyhämaassa ja vonkasin tietty heti reseptin. Se on peräisin Kotiliedestä. Jouduin juoksemaan melko monta ruokakauppaa läpi, jotta löysin Wiener Nougat CRUSHia. Itse asiassa ensimmäiset tällä reseptillä tekemäni cookiet tein Marianne Crushista. Tällä hetkellä noita "murskeita" näyttää olevan jo melkoinen valikoima kaupassa. Hyvä niin, ovat melko monikäyttöisiä.
200g voita
1 dl sokeria
1 muna
150g Fazerin Wiener Nougat CRUSHia
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilijasokeria
TÄYTE:
100g tummaa suklaata
Voi ja sokeri vaahdoksi
Lisää muna voimakkaasti sekoittaen ja
Lisää wienernougatcrush
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi seuloen taikinaan
Pursota pieniä taikinapalloja leivinpaperille ja paista kullanruskeiksi 200-asteessa
Anna pikkuleipien jäähtyä
Sulata suklaa vesihauteessa. Levitä sulaa suklaata kahden pikkuleivän väliin.
Jos suklaata jää, voit vielä koristella suupalat suklaaraidoilla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti