Hyväksi havaitut reseptit ovat kotikokin aarteita. Niihin voi luottaa ja harvoin ne epäonnistuvat. Selaillessani reseptejäni huomasin, että olin usein kirjoittanut niihin keneltä/mistä resepti on peräisin ja jopa vuosilukukin löytyy useimmista. Ajattelin laittaa niitä tänne blogiin ja myös muita juttuja, esim. tosta leivänleipomisprojektista
torstai 1. syyskuuta 2011
Bavette-pastaa sitruuna-kermakastikkeessa
Minna A:ta. Kiitos Minna . Hieno resepti!
Neljälle hengelle
400 g Bavette pastaa ( Saa mm. Kupittaan CM, on kuulemma Turun alueen paras ruokakauppa!)
80 g voita
1 rkl oliiviöljyä
2 raastettua sitruunan kuorta
1 sitruunan mehu
2,5 dl kermaa
suolaa
pippuria
Ruohosipulia koristeeksi
Keitä pasta al dente
Sillä välin sulata voi ja oliiviöljy pannussa
Lisää raastettu sitruunankuori ja hauduta nopeasti ja lisää kerma
Mausta suolalla ja pippurilla, lisää sitruunan mehu
Valuta pasta ja sekoita sitruunakastikkeeseen
Koristele ja tarjoile heti
Eli kastiketta ei voi tehdä etukäteen vaan just sopivasti pastan kypsymisen kanssa.
On tosi sitruunainen maku, vois sopia broilerin kanssa vaikka pääsiäisenä.
Terkuin, Minna
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Minkähän mallista, kokoista ja näköistä mahtaa bavette pasta olla kyseleepi nimimerkki "Kupittaan CM:n pastahyllyn pariin kertaan nuohonnut"
VastaaPoistaSe on tavallista kapeampaa nauhamakaroonia. Ei sen kummallisempaa. -J
VastaaPoista