torstai 1. syyskuuta 2011

Bavette-pastaa sitruuna-kermakastikkeessa


Minna A:ta. Kiitos Minna . Hieno resepti!

Neljälle hengelle

400 g Bavette pastaa ( Saa mm. Kupittaan CM, on kuulemma Turun alueen paras ruokakauppa!)
80 g voita
1 rkl oliiviöljyä
2 raastettua sitruunan kuorta
1 sitruunan mehu
2,5 dl kermaa
suolaa
pippuria
Ruohosipulia koristeeksi

Keitä pasta al dente
Sillä välin sulata voi ja oliiviöljy pannussa
Lisää raastettu sitruunankuori ja hauduta nopeasti ja lisää kerma
Mausta suolalla ja pippurilla, lisää sitruunan mehu
Valuta pasta ja sekoita sitruunakastikkeeseen
Koristele ja tarjoile heti

Eli kastiketta ei voi tehdä etukäteen vaan just sopivasti pastan kypsymisen kanssa.
On tosi sitruunainen maku, vois sopia broilerin kanssa vaikka pääsiäisenä.


Terkuin, Minna

2 kommenttia:

  1. Minkähän mallista, kokoista ja näköistä mahtaa bavette pasta olla kyseleepi nimimerkki "Kupittaan CM:n pastahyllyn pariin kertaan nuohonnut"

    VastaaPoista
  2. Se on tavallista kapeampaa nauhamakaroonia. Ei sen kummallisempaa. -J

    VastaaPoista