Vihreää ja punaista mojoa |
Syöminen ja juominen ravintolassa oli edullista sekä elintarvikkeiden hinnat kaupassa halvat. Alvi on 5 %.
Teimme itse aamiaista ja tarvikkeet ostettiin lähimarketista.
500g siivutettua kinkkua maksoi 2,5 euroa, siinä hyvä vertailukohde.
En yhtään ihmettele että ihmiset muuttavat kanarialle viettämään eläkepäiviään.
Paikalliset mojot, ryppyperunat, lihat, kalat, kaniini ja merenelävät: herkkuja parhaasta päästä !
Yhdessä ravintolassa saatiin huonoa palvelua. Sieltä näytti muutenkin ihmisiä lähtevän kiukuspäissään ulos
- Adios ! ja maksavilla asiakkailla näytti olevan epäselvyyksiä laskuissaan. Paikassa oli liian vähän henkilökuntaa ja palvelu oli hidasta.
Loma oli onnistunut ja täytyy sanoa että paikalliseen rytmiin tapaksineen ja siestoineen sekä myöhäisen ilallisen nauttimiseen tottuu liiankin nopeasti.
La Casona Placa del Charcolla |
Kanarialaista kattausta |
Pocadillo (jamon) aamupäivällä ja tapaksia iltapäivällä |
Tapaksia : Chorizoa ja paikallista vuohenjuustoa |
Carry me home to see my kin. Mitä sen kin oikke tarkotta? |
Ravintolasuositus La Herreria, Calle Cologan 7
MOJO-kastike (punainen)
1 punainen paprika
1 mieto vihreä chili
1 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä
1 sitruunan mehu
1 dl lehtipersiljaa
1 dl tuoretta basilikaa
0,5 dl korianteria
1 nippu ruohosipulia tai muutama kevätsipulin varsi
2 valkosipulinkynttä
suolaa
mustapippuria
Pilko ainekset ja hienonna esim tehosekoittimessa.
Parasta seuraavana päivänä
Resepti on peräisin MOJOsta ( V. Nurmi, A. Vahtera ja I. Rantala)
http://www.ruokala.net/keittokirjat/mojoa-mollissa
Pitihän tällanen Mojokirja ostaa, kun eteen sattu.
AEVSÄT-blogi täytti muuten just 1 v !!!
Ihan käsittämätöntä miten paljon ihmisiä on käynyt sivuilla, jotka piti alunperin vain tehdä omaksi ja muutaman tutun iloksi :)
Mukavankuuloinen matka! Onnea 1-vuotiaalle!
VastaaPoistaKiitos Heli!
VastaaPoistaTäällä väännetään vatruskoja, usko tai älä :)
-Jaana L