sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Lämpimiä ajatuksia kaikille isille !




Ranskalainen maalaisleipä

















Täytyy kehua tätä Aurinkoisen leipää, mikä rapeus ja sitko, vau !
Hinta on melkoinen n. 8 euroa kilo. Eihän sitä tartte sentään joka päivä syödä ja siis, miksei leipä saisi mitään maksaa? Kaikki maksaa.

Hieno rakenne



Katkarapuvoileipä

Paistoin leipäsiivun voissa rapeaksi ja tein kermaviilistä sekä majoneesista mössön, jonka maustoin suolalla, sokerilla, mustapippurilla, valkosipulilla, sitruunamehulla ja piparjuurella.
Päälle iso kasa valutettuja katkarapuja.





Jauhelihapihvit/lihapullat voi valmistaa ilman mitään sen ihmeellisempiä turvota-korppujauhot-kermassa- systeemejä.
Kunnon jauheliha (mielummin tuoreena) + mausteet + muutama kananmuna kunnon vaivaamisella (jonka suorittaa siis rakas yleiskone) ajaa asian erittäin hyvin.
Paistopinnan voi ottaa pannulla nopeasti ja lopullisen kypsennyksen voi tehdä uunissa.Sillä välin voi vaikka väsätä salaatin.


Tämä sörsseli ei ole oikein kuvauksellinen

Vihreät linssit pinaatilla, valkosipulilla ja jeeralla maustettuna.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti