perjantai 8. huhtikuuta 2011

Makkaraa

Lisukkeena haudutettua punakaalia ja tsatsikia


Ruuanlaitto/leivontasaralla tulee erilaisia virstanpylväitä vastaan. Aina kun eka kerran tekee jotain uutta tai haastavaa ja vieläpä onnistuu siinä  -Onnistumisen ilolla ja riemulla ei ole rajoja !

Tein sitte itte makkaraa. Chorizoa.

Sain ex.  työkaveriltani Teijalta  lainaksi "makkarantekokoneen" ja liudan hienoja reseptejä.
Kiitokset !!!

JA kirjan Nakit ja Muusi (Haapio, Vahtera ja Nurmi) hieno kirja, jonka ehdottomasti haluan itselleni.

http://www.info.fi/tiedot.aspx?Tieto=1518959

Siinä oli todella hienosti yhdistetty makkaran historiaa ja nykypäivää sekä reseptejä mm. punajuurimakkaraa, kukkakaalimakkaraa sekä vanhaa lounais-suomalaista makkaraperinettä reseptien muodossa. Oi joi!

Tähä aiheeseen palataan vielä.

3 kommenttia:

  1. Hieno juttu, että kokeilit! On muuten tosi voittajaolo, kun on saanut omin kätösin valmistumaan makkaraa. Kerra vuonna 2006 olen makkaroita syntymäpäiväylläriksi tehnyt :) Onnittelut hyvästä suorituksesta :) Näyttävät herkullisilta!

    VastaaPoista
  2. Hienolta näyttää, mahtava homma! Tuli ihan vesi kielelle, pitänee laittaa harkintaan!

    VastaaPoista
  3. No niin, siitä sitten lisää tekemään! Kiva, kun olet kirjasta myös innostunut. Rusinamakkara olis sellainen juttu, mikä pitäisi kokeilla. Kauppahallista sitä tulee silloin tällöin ostettua ja se on meillä erityisesti lasten herkkua!
    T.Teija

    VastaaPoista