tag:blogger.com,1999:blog-9001887657604525601.post6300961303252365816..comments2024-02-22T08:07:33.376-08:00Comments on Anteeksi että vaivaan sanoi äite taikinalle: Leipää juureen 3Jaana Lhttp://www.blogger.com/profile/12766795906925423640noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9001887657604525601.post-62150677009580509302012-03-05T23:40:46.672-08:002012-03-05T23:40:46.672-08:00Kiitos vastauksesta kuitenkin! Jatkan suuren ongel...Kiitos vastauksesta kuitenkin! Jatkan suuren ongelman selvittelyä =).<br /><br />VierailijaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9001887657604525601.post-70467723655712238452012-03-05T11:17:54.111-08:002012-03-05T11:17:54.111-08:00Olen kyllä vähän huono vastaamaan tähän. Minulla e...Olen kyllä vähän huono vastaamaan tähän. Minulla ei ole kokemusta juuren pakastamisesta. Veikkaan kyllä, että juuressasi on kyllä jokin vika, jos leivät eivät nouse.<br />Voisit kysyä vaikka tolta viva ciabattan Aleksilta, hän varmaan osaa vastata :)Jaana Lhttps://www.blogger.com/profile/12766795906925423640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9001887657604525601.post-78016478597059559162012-03-05T08:06:52.938-08:002012-03-05T08:06:52.938-08:00Etsiskelin vastausta ongelmaani juurileivän kanssa...Etsiskelin vastausta ongelmaani juurileivän kanssa, ja löysin blogisi. Olen kokeillut nyt pari kertaa vaaleaa leipää juureen, jonka sain matkaan Marttojen leipäkurssilta. Juuren olen pakastanut ja ennen käyttöä sulatellut jääkaapissa yön yli. Ohje, jolla olen tehnyt, kehottaa kohottamaan taikinaa 4-5 h ja leipiä vain 1 h. Voisiko tässä olla syy siihen, että leivät jäävät taikinaisiksi, vaikka teen niistä pieniä ja litteitä, ja pistelen ennen paistamista, ja paistan tunninkin 200 asteessa? Osaisitko antaa vinkkiä tähän?<br /><br />VierailijaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9001887657604525601.post-71037455953594828812011-02-26T02:43:46.958-08:002011-02-26T02:43:46.958-08:00Tätä en uskalla vielä kokeilla. Sämpylät ja peltil...Tätä en uskalla vielä kokeilla. Sämpylät ja peltileipä on jo tällä viikolla kokeiltu. Sämpyläohjeesta puuttui jauhojen määrä ja peltileivästä paistoaika.<br />Onnistuin kuitenkin leipomaan ihan syötävää leipää.<br />Ensi kerralla luen ohjeen loppuun saakka ajatuksella.Minnahttp://riesat.blogspot.com/noreply@blogger.com